Хіти тижня. Життя після метро, або Які там більше 20-ти не збиратися: Зупинки переповнені, забиті маршрутки, автобуси, тролейбуси, трамваї. Більшість без дефіцитних масок

Транспортний колапс накрив столицю. Люди більше страшаться втратити роботу, ніж підхопити заразу. Вже картають владу, яка не забезпечила засобами протиепідеміологічної гігієни та змусила юрбитись у переповненому наземному транспорті ,через закриття метро

Так виглядають зупинки транспорту під час карантину в Києві

У перший день закритого метрополітену Київ зупинився в заторах. Із самого ранку 18 березня, на зупинках зібралися натовпи людей, які намагаються дістатися до роботи чи у справах, зазначають Патріоти України.

Зранку найбільш проблематично дістатися з лівого берега Дніпра до правого, ввечері ситуація однозначно зміниться дзеркально. На лівому березі на під'їздах до мостів утворилися серйозні затори, а вздовж "червоної" гілки від станції метро "Чернігівська" до "Лівобережної" на Броварському проспекті - один великий затор.


Як змінилась ситуація з наземним транспортом взагалі? Деякі великі компанії, банки і держструктури організували для своїх співробітників автобуси або навіть таксі.

Деякі компанії організували для своїх співробітників автобуси

"Ми помітили на Академмістечку автобуси, які розвозили людей до відділень Ощадбанку. За таким же принципом працювали й інші банки. Дуже багато різних автобусів із назвами різних компаній", – йдеться у повідомленні.

Водночас у маршрутках і тролейбусах значно більше людей, ніж 10 або 20, як встановлено правилами карантину. Адже, коли двері транспортного засобу відкриваються, водій не в змозі відраховувати пасажирів.

Так виглядають зупинки транспорту під час карантину в Києві

Впадає в очі й те, що більшість людей стоїть на зупинках без масок, без цих захисних засобів вони заходять і в салони маршруток.

Фото: Клуб Коренного Киевлянина, Facebook

За умовами карантину, з 18 березня в маршрутках одночасно не можуть пересуватися більш десяти пасажирів, а в автобусах, тролейбусах і трамваях - не більше 20.

Фото: Клуб Коренного Киевлянина, Facebook

Крім того, не дотримуються заходів безпеки і на зупинках громадського транспорту. Людей просили не збиратися у величезні черги.

Фото: Клуб Коренного Киевлянина, Facebook

Фото: Юрий Богданов, Facebook



Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...