Хіти тижня. Зіркова українська співачка підкорила зухвалим образом на прогулянці з молодшим сином (фото)

Новоспечена мама двох хлопчиків лише нещодавно повернулась з відпочинку в сонячній Туреччині, куди відправилась у перші тижні життя молодшого сина Селім-Гірая.

Майже два місяці тому Джамала народила сина Селім-Гірая. Співачка рідко показує малюка в мережі, проте поділилась з шанувальниками кадрами з прогулянок. Один з таких сімейних виходів вона показала в Інстаграмі, передають Патріоти України.

Джамала поєднує материнство з музичною кар'єрою, проте час для прогулянок з одномісячним малюком у своєму щільному графіку знаходить завжди. Для виходу вона обрала ефектний образ і влаштувала зйомку з коляскою.

Джамала влаштувала прогулянку з сином у мальовничому парку столиці, а фотосесію зробила на порожніх алеях у сонячний день. Зірка позувала в чорних кюлотах з високою посадкою та білій сорочці оверсайз, яку зав'язала на талії.

Світлі кросівки довершували look, а зухвалою деталлю була джинсова жилетка з яскравими наліпками та написом Jamala на спині. Це ексклюзивне вбрання зірка отримала від бренду, який виготовляє речі зі старого одягу. Нагадаємо, що артистка виступає за свідоме споживання.

Для виходу Джамала зробила макіяж з акцентом на очі, виділивши їх масивними чорними стрілками, та ніжно-рожевою помадою. Волосся вона залишила розпущеним, а з аксесуарів обрала ланцюжок з підвіскою та браслети на руку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...