Хіти тижня. Зірвав "джекпот" з комори: Чоловік на карантині знайшов 270 рулонів туалетного паперу 1980-х років у забутому сховищі (фото)

У Сіднеї (Австралія) чоловік вирішив розібрати комору батька під час карантину і виявив сховок з сотнею рулонів туалетного паперу сорокарічної давнини.

Чоловік на ім'я Майкл Гуіргіс розповів, що під час карантину він вирішив розібрати стару комору покійного батька і виявив 270 рулонів туалетного паперу сорокарічної давності. Він згадав, що його батько переїхав до Австралії з Єгипту на початку 80-х років минулого століття. Після смерті батька комору з його речами ніхто не прибирав, пише видання Metro, передають Патріоти України.

«На щастя, в дальньому кутку я знайшов близько 270 рулонів. Це як виграти джекпот. Ніколи я не був такий радий бачити туалетний папір », - написав Гуіргіс.

Він вирішив роздати знайдений туалетний папір всім нужденним абсолютно безкоштовно, так як через масову паніку з приводу коронавірусу полиці магазинів з цим товаром спорожніли. Чоловік написав пост в Facebook і запропонував забрати рулони.

Полиці порожні від туалетних рулонів у супермаркеті в Сіднеї, Австралія (Зображення: AAP)

«Ми роздаємо безкоштовні одношарові рулони туалетного паперу 1980-х і 1990-х років тим, хто гостро потребує них. Ні, це не жарт ».

Чоловік отримав стільки повідомлень від бажаючих, що вирішив в першу чергу передати рулони в благодійні організації та будинки для літніх людей, а папір, що залишився віддасть бажаючим.

Він також розповів, що поруч з коморою в його будинку є гараж, який ніхто не розбирав багато років. Чоловік сподівається знайти там ще кілька рулонів туалетного паперу.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...