Хіти тижня. Звільнений з полону "ДНР" донеччанин збудував своє майбутнє, відкривши секс-шоп у Кам'янці-Подільському

Мало хто з покупців знає, що власник магазину пробув 28 місяців в полоні "ДНР".

У Хмельницькій області переселенці відкрили хітовий секс-шоп у райцентрі, сюди приходять без ніяковості натовпи жителів Кам’янця-Подільського, передають Патріоти України.

“А на карантині кожен день щось на сайті продавали” – розповідає Ірина Сапожникова.

Мало хто з них знає, що власник пробув 28 місяців в полоні "ДНР". Донеччанина Ігоря Сапожникова бойовики кликали вчити саперів. Коли він відмовився – засудили на 18 років за “шпіонаж”. 28 місяців дружина Ірина чекала обміну полонених. Після звільнення пара переїхала до Кам’янця-Подільського. І на 100 тисяч гривень компенсації від держави відкрили секс-шоп.

“Це був перший у Кам’янці секс-шоп, ми знали, що ця ніша потребує наповнення” – ділиться Ігор Сапожников. Спочатку містяни заходили насторожено, лише подивитися.

“Хтось замість себе відправляв друга, бо соромиться заходити” – додає Ірина Сапожникова. А тепер у них купують 15% дорослих містян Кам’янця! “Наш магазин це про кохання, уважність та тепло одне до одного, а вже потім про секс” – впевнена Ірина Сапожникова.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...