Хіти тижня. Звіряче вбивство бійця "Азову" на Вінниччині: Нові подробиці шокуючої справи

Максим Трикоз жив один, але інколи до нього приходив у гості таємничий незнайомець.

Максим Трикоз "Войдан". Фото: Фейсбук.

Бійця полку "Азов" Максима Трикоза з позивним "Войдан", про смерть якого повідомили 17 січня, вбили у Вінниці біля будинку, де він проживав, передають Патріоти України.

За словами місцевих мешканців, його обличчя було сильно понівечене, горло перерізане, а на "тілі не було живого місця", повідомляє 33kanal. За їх словами, Трикоз проживав у будинку на четвертому поверсі у власній квартирі один. Інколи до нього приходив у гості якийсь незнайомець. Тіло померлого зафіксували камери на сусідній новобудові.

"На них видно, як вбитий йде сам у бік посадки. Скоріше за все, його чекали. Удари завдавались саме з метою миттєвої ліквідації, а не залякування чи травмування. Про це свідчить характер ушкоджень горла (3 ножових удари) та ділянки серця (1 удар)", – розповіли місцеві жителі.

У пресслужбі "Азову" розповіли, що Трикоз вступив до полку у 2015 році. "Як людина, був харизматичним, культурним та високоінтелектуальним, спокійним, коректно вирішував конфліктні ситуації. Вільний час Максим проводив за читанням або заняттями спортом, а під час відпусток надавав перевагу культурному відпочинку та подорожам Україною", – зазначили у "Азові".

Керівник обласного осередку "Національного корпусу" Ігор Княжанський розповів, що Трикоз раніше мешкав у Санкт-Петербурзі, мав житло та працював у "Газпромі" програмістом. У вінницькій квартирі бував не так часто через зайнятість, подробиці його особистого життя невідомі.

"Щодо вбивства, то всі ми здивовані, бо Максим ворогів не мав. А засилати якусь групу з Росії для його ліквідації навряд чи змогли б, він не був настільки відомою та небезпечною фігурою. Хоча і цю версію не варто відкидати. У квартирі правоохоронці теж нічого не знайшли підозрілого. Тіло воїна поки у морзі, де саме його хоронитимуть – ще не вирішили", – розповів він. Поки що поліцейським не вдалось вийти на слід злочинця.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...