Хіти тижня. "Зводить дідка в могилу": Молоду дружину Петросяна запідозрили в тому, що вона хоче позбутися чоловіка

Літнього чоловіка нескладно вбити й без справжньої отрути?

Молоду дружину російського гумориста Євгена Петросяна Тетяну Брухунову, яка нещодавно показала дивне фото, запідозрили в тому, що вона «зводить в могилу» чоловіка. Підозрює молоду жінку в цьому блогер Олена Міро, передають Патріоти України.

Вся справа в тому, що Брухунова часто публікує дуже калорійні страви, які готує чоловікові. «Подивившись на ці кулінарні збочення, я подумала: могла б просто мікродози миш'яку в їжу підмішувати. Ефект був би той же: вірна і досить швидка смерть», - пише Міро в своєму блозі.

Вона впевнена, що Брухунова знає, що робить. «Отримавши від Петросяна спадкоємця і впевнившись в тому, що в заповіті прописано її ім'я, Танечка годує дідка так, щоб той - як би це м'якше сказати - не затримався на цьому світі?» - запитує Міро у читачів.
Вона впевнена, що все це - «швидкий шлях в могилку». Дружина гумориста поки мовчить.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...