Х**ло наказало? У Росії в розпал пандемії влаштували змагання зі швидкісного копання могил (відео)

У російському Новосибірську сьогодні, 14 травня, відбувається чемпіонат зі швидкісного копання могил. Росіяни змагаються за головний приз змагань - гроші. Захід має назву "Могильна сваволя". Про це повідомляють Baza, передають Патріоти України.

Змагання, попри пандемію, проводять в парку Каменський. Учасники, як свідчить відео, без масок і не дотримуються дистанції. Вони на швидкість риють ями і борються за приз. Переможець отримає гроші, але яку саме суму, не повідомляється.

Згідно з умовами змагань, учасникам необхідно викопати на швидкість могилу розміром: 200 сантиметрів в довжину, 80 в ширину і 160 в глибину. Долучитися могли лише чинні працівники ритуальної служби віком від 18 років.

Також немає інформації, скільки команд беруть участь у конкурсі. Але з опублікованих кадрів можна констатувати, що щонайменше 14 осіб. Увесь процес знімають на камери.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...