Хоче вбивати українців: Російський "двійник" Леонардо Ді Капріо пішов на війну проти України

Так званий «двійник» відомого американського актора Леонардо Ді Капріо з Подольська Роман Бурцев, так і не знайшовши гідного застосування своєму «таланту», вирушив на війну проти України, передають Патріоти України.

Про це з посиланням на російські пропагандистські ресурси розповіли у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши його фото у військовій формі.

Втім, судячи зі знімку, наразі про жодну схожість росіянина з голлівудською зіркою більше не йдеться. «Бурцев став відомим у 2016 році, коли завдяки схожості з голлівудським актором його запрошували на ТБ, знімали у рекламі, а російські та зарубіжні ЗМІ писали про нього. З роками популярність згасла, він залишився без роботи і перебивався підробітками у маркетплейсі та будмагазині. Зараз йому 41 рік, і він на 8 років молодший за оригінального Ді Капріо», — зазначили журналісти, коментуючи сьогоднішню зовнішність Бурцева.

В Україні скоротили термін явки до ТЦК за повісткою: Адвокат пояснив, як це вплине на мобілізацію

понеділок, 7 жовтень 2024, 18:30

Від 1 жовтня скорочено термін явки до ТЦК за повісткою, але це загалом не вплине на процес мобілізації. Про це сказав адвокат, голова адвокатського об’єднання "Кравець і Партнери" Ростислав Кравець в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України. "Бу...

Наводить жах на окупантів: У Сімферополі лікаря заарештували за рінгтон "Червона калина"

понеділок, 7 жовтень 2024, 17:44

У тимчасово окупованому Сімферополі росіяни відправили під адміністративний арешт керівника Сімферопольської клінічної лікарні Андрія Перелигіна через рінгтон на телефоні з піснею "Червона калина" Про це повідомляє "Крим.Реалії", передають Патріоти Укр...