Хотіла Місяць, а вийшла... зіпсована їжа: Дівчина насмішила соцмережу невдалим татуюванням (фото)

Американці зробили настільки жахливе татуювання, що вона гірко розплакалася. Дівчина хотіла акуратний малюнок Місяця, але все закінчилося справжньою катастрофою. 21-річна Еддісон, так звуть дівчину, розповіла усю історію у своєму тіктоці addi_mccall. Вона зізнається, що це був один із найгірших днів у її житті. Місяць вийшов аж надто невдалим, передають Патріоти України.

Як виглядало татуювання

Еддісон вже мала досвід з тату-салонами: дещо раніше їй зробили невеличкий малюнок на спині. Дівчині так сподобалося, що вона вирішила не зупинятися. Тим паче, що тату-салон здивував її приємною пропозицією.

Раніше я робила татуювання на спині. Вам знайоме це відчуття, коли робите перше татуювання і кажете собі: "Мені потрібно ще одне!"?. Так і сталося. Я прийшла у незнайомий салон і потрапила до хлопця, який лише вчився робити татуювання, – розповідає дівчина.

На жаль, Еддісон взагалі не прочитала відгуки про салон, в який потрапила. Її вразила ціна на татуювання. За невеликий малюнок вона мала заплатити всього 13 доларів. Справді чудова вартість. Але дівчина не подумала про наслідки.

У своєму тіктоці Еддісон продемонструвала татуювання, яке хотіла зробити – невеличкий Місяць під ключицею.

Татуювання вийшло дещо невдалим, але хлопчина погодився безплатно його доопрацювати. Через місяць дівчина повернулася в салон. Та стало тільки гірше: туди дали так багато чорнила, що малюнок нагадував печиво або ж ґудзик, але зовсім не Місяць.

Що дівчина зробила з татуюванням?

Користувачі тіктоку були вражені від настільки невдалого татуювання. Ось найпопулярніші коментарі:

  • О ні, це ж реально схоже на печиво, яке згоріло.
  • Шоколадне печиво. Або, як сказав мій чоловік, опік від сигарети.
  • Воно схоже на кнопку.

На щастя, дівчина змогла вирішити проблему з татуюванням. Вона почекала, поки шкіра заживе й пішла до знайомого майстра, який переробив все у красиву квітку.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...