Хотів "порадитися із Путіним про бізнес": Москвича на Porsche зловили на "підльоті" до Кремля

Тепер не тільки мавзолей Леніна притягує неадекватних жителів країни-агресора, а й кремлівські стіни, зазначають Патріоти України.

Як пишуть російські Telegram-канали Shot і Baza, 40-річний житель Москви Олексій вранці 21 липня приїхав на своєму Porsche з номерами "999" до Червоної площі і спробував потрапити до Кремля" – "до президента на нараду з питань бізнесу". Як стало відомо згодом, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Інспектори, що чергували на площі, не пропустили його, а замість зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним на росіянина чекала зустріч з правоохоронцями і 15 діб в СІЗО. До теперішнього часу йому пред'явлені звинувачення тільки в порушенні правил дорожнього руху і нетверезому водінні.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...