"Хто банкет оплачує?": У центрі Києва сталася серйозна НП - мережа вибухнула коментарями (відео)

14 травня в центрі Києва сталася серйозна НП. На вулиці Пушкінській масштабно прорвало трубу так, що потоки хлинули через всю вулицю. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Тут Водоканал фільтр-каву наливає в центрі. Бажаючі - приєднуйтесь. Київ, Пушкінська", - іронічно прокоментував відео автор поста.

Судячи з ролика, рідина з труби зовсім не прозора. Її колір нагадує каву з молоком. У коментарях українці відзначили, що від води йде пара, а значить ця аварія не належить до Київводоканалу. Також деякі іронізують над кольором води.

  • Хто банкет оплачує?
  • Пара йде, це не Водоканал.
  • Розбивають на всіх, скільки випив, в платіжці на наступний місяць побачиш.
  • Чекаємо з нетерпінням відео звіт про виставлені рахунки за гарячу воду.
  • Шарова банька.
  • Чого ржем? Швидше все на гарячі джерела Києва!
  • Це так в міському ендокринологічному центрі наливає?!

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...