Хтось лає, хтось хвалить: Поява президента Зеленського на сцені "Ліги сміху" викликала фурор у мережі

Деякі українці дивуються, чому Зеленський кожні п’ять днів цілує Євгена Кошового, нового ведучого “Ліги сміху”, в лисину.​

В Україні зараз відбувається справжній батл "за" і "проти" нового президента Володимира Зеленського, особливо після його появи на записі програми "Ліга сміху". Патріоти України зібрали пости українців в соціальній мережі Facebook.

Вчора, 25 травня, у Рівному дівчину і хлопця забрали у відділення поліції для складання адміністративного протоколу, у зв’язку з тим, що вони влаштували в центрі міста несанкціонованний мітинг. Засновник руху “Дружба народів” Іван Проценко висловився з приводу даної ситуації.

“Робиться це в порушення чинного законодавства, напевно за прикладом поведінки новообраного, яким закон не писаний і сам він при цьому відмінно проводить час на “Лізі Сміху”, – написав Проценко.

Волонтер Роман Доник також не підтримує нового президента України в тому, що той побував на “Лізі сміху” в той час, як за тиждень президентства на фронті загинув один військовий, одинадцять бійців поранені і ще вісім потрапили в полон. "Лига смеха? За время "президентства" на фронте - 1 военнослужащий погиб. 11 бойцов получили ранения. 8 человек попали в плен. Хоть слово об этом от Зеленского слышали?" - обурився Донік.

Правозахисник з іронією зазначив, що прихід Зеленського на “Лігу сміху” – це ганьба, так як він зараз повинен бути на Мальдівах на поцуплені у власної армії кошти.

Військовий Нік Михайлов вважає, що народ обрав клоуна. Якщо раніше він і намагався знайти якісь позитивні якості в Зеленському, то зараз остаточно переконався в тому, що клоун – він і є клоун.

Таке висловлювання він пояснює тим, що кримському журналісту за кілька роликів на Youtube загрожує довічне, військові потрапляють в полон, питання з моряками не вирішено, військові і мирні жителі гинуть, а президент йде у цирк, тобто на “Лігу сміху”.

Деякі українці дивуються, чому Зеленський кожні п’ять днів цілує Євгена Кошового, нового ведучого “Ліги сміху”, в лисину.

Ясна річ, є й ті, хто підтримує нового президента. Волонтер Станіслав Ільяшенко розповів, що також був на записі програми “Ліга сміху” і бачив там Зеленського.

За його словами, не було кортежів, тільки охорона і поліція, які стояли в сторонці. Також користувач додав, що вважає Зеленського народним президентом.

Екс-нардеп Олександр Ржавський вважає, що Зеленський – молодий і сучасний президент, який ламає обридлі всім стандарти.

Військовий В’ячеслав Поєздник заявив, що Зеленському потрібно підписувати укази і вникати в курс справи, а не цілувати Євгена Кошового в лисину.

Журналіст Аркадій Бабченко також поділився думкою з приводу візиту Зеленського на “Лігу сміху”.

За його словами, країна воює, на носі конституційна криза і дефолт, у той час як президент на “Лізі сміху” і всіх це влаштовує.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...