Хвостаті не здаються: Хазяїн вирішив врятувати ялинку від кота й підвісив її до стелі, але усе було марно (відео)

Власники котів знають, що пухнастики люблять новорічні ялинки. Дресируванню пристрасть улюбленців до ошатного деревця не піддається, тому господарі шукають різні способи захистити зелену красуню від хвостатих пустунів. Дехто готовий на зовсім відчайдушні вчинки заради свята без катастроф, зазначають Патріоти України.

Автор наступного відео не придумав нічого кращого, як підвісити ялинку до стелі. У його будинку живе два коти, і шансів, що дерево вциліє до Нового року, практично не було. Однак його улюбленці виявилися дуже упертими, і вирішили добитися свого будь-якими способами. Один із них заліз на диван, дострибнув до ялинки і став на ній розгойдуватися. Що ж, так навіть веселіше.

Кумедний ролик порадував користувачів мережі, багато хто був уражений завзятістю тварини. "Бачу мету, вірю в себе... ось господар наївний", "Молодець, потім напевно і другий приєднався", "Такій завзятості можна тільки позаздрити", - пишуть у коментарях під відео.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...