Кілька годин різав геніталії мечем: Чоловік по-звірячому вбив суперника на очах у колишньої дружини

Іспанець розшукав колишню дружину та її нового партнера, щоб вбити останнього в неї на очах.

Вбивця закінчив життя самогубством. Фото: Mirror.

Іспанець Карлос Санде Фідальго розшукав свою колишню дружину з її новим партнером в їхньому будинку відпочинку в Португалії і жорстоко вбив суперника на очах коханої. Протягом шести годин він мучив його за допомогою самурайського меча, відсікаючи йому геніталії. Жахливу історію вбивства розповідає видання Mirror, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, Карлос вистежив свою колишню кохану за допомогою GPS-маячка в маленькому португальському селі в муніципалітеті Понте де Ліма. Він зв'язав її електричними кабелями і почав по-садистськи знущатися над її новим партнером. Протягом шести годин він катував його за допомогою ножів і самурайського меча катани, поки той не помер від тортур. За повідомленням поліції, у загиблого були сильно пошкоджені геніталії.

Підозрюваного у вбивстві почали шукати після того, як друга жертва звільнилася від пут і повідомила про те, що сталося, в поліцію.

Вбивцю знайшли недалеко біля його будинку в іспанському місті Віго, біля мосту Ранде, який охоплює тутешню бухту. Він покінчив життя самогубством.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...