Кім Кардаш'ян показала своїх відомих сестер до пластики, і головне питання її підписників - хто ці люди (фото)

Модель Кім Кардаш'ян раптом вирішила опублікувати в соцмережі архівне сімейне фото, на якому зображена з молодшими сестрами - Хлоєю Кардаш'ян, Кайлі та Кендалл Дженнер. І все б нічого, от тільки знімок здивував її підписників та засмутив Кайлі, адже на фото дівчата зображені ще до пластики, а такими їх практично ніхто й ніколи не бачив, передають Патріоти України.

Як давно була зроблена фотографія, фоловери Кардаш'ян можуть лише здогадуватися, та дівчата на фото ще точно не були знаменитостями. "Дівчатка в Беніхані", - написала під знімком Кім.

Незабаром під фотографією зібралися понад 3 мільйони лайків і тисячі коментарів. Люди не приховують свого здивування, адже деякі навіть не впізнали дівчат поруч із старшою сестрою. "Хто ці люди?" - поцікавилися в одному з найпопулярніших коментарів. І зрозуміти коментаторів у цій ситуації цілком можна, адже знамениті сьогодні Хлоя, Кайлі та Кендалл істотно відрізняються від дівчат на фото.

Кайлі Дженнер сьогодні

Кендалл Дженнер сьогодні

Ідею з публікацією знімка, схоже, зовсім не оцінила Кайлі Дженнер, яка закликала сестру негайно видалити архівне фото. "Видали це зараз же", - написала вона під постом Кім.

Сестри Кардашьян сьогодні

Помітивши це, люди стали міркувати, з якого дива Кім взагалі вирішила поділитися настільки рідкісним кадром і чому це так збентежило її сестру Кайлі. "Все ж очевидно, - припустили в дискусіях. - Кім одна красуня серед них, от вона зайвий раз і підкреслила цей факт".

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...