"Кістка" для народу: Стало відомо, які телеканали розкодують для українців у ході розпіареної владою акції

Їх буде аж... три, і то - не найбільш рейтингових.

Супутникові канали стануть доступними в Україні з 16 березня 2020 року. Це нововведення нещодавно ініціював Володимир Зеленський. Після того, як понад 20 телеканалів були закодовані, деякі з них повернуться, але в іншому форматі. Це будуть чотири міжнародні версії національних каналів. У чому особливість нового телебачення - в матеріалі, який Патріоти України пропонують вам прочитати.

У вільному доступі протягом двох років будуть міжнародні версії таких каналів:

  • "1+1 International",
  • "Інтер +".
  • "Україна 24".

Вищезгадані канали вже ведуть мовлення на супутнику, а StarLightMedia створить новий міжнародний канал (сюди увійдуть проєкти Нового каналу, ICTV, СТБ). Назва цього каналу поки не розголошується.

У чому особливість міжнародної версії телеканалів

Так, ці канали не дублюють сітку основного каналу. Приміром, прем'єри шоу і серіалів не завжди можна буде подивитися вчасно, а побачити лише в повторі, а деякі - показувати взагалі не будуть. Це пов'язано з тим, що наприклад у Німеччині є свій "Голос країни" і робити доступним в цій країні нашу версію стане грубим порушенням авторських прав.

На міжнародних каналах не буде таких проєктів, як той же "Голос країни", "Танці з зірками" і фільмопоказів Disney, Fox, Paramount. Але український продукт - ток-шоу, політичні програми, серіали дивитися буде можно.

Окрім запуску міжнародних каналів оператори супутникового телебачення Xtra TV і Viasat повинні будуть розробити соціальні пакети супутникового телебачення з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств населення.

Джерело: РБК-Україна

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...