"Клоаку краще заморозити, але врятувати від гангрени велику територію... Країна - це ще і мозок. В ОРДЛО його нема, бо всі більш-менш тямущі уже давно виїхали", - блогер

"Соцопитування ДТ не шокує того, хто хоч трохи цікавиться темою Донбасу. А от цікаво, чи читають його у Зеленського. Там цікаве не про те, що Росія няшка, а війну розв’язали то майданівці, то США", - пише у своєму блозі Марина Данилюк-Яромолаєва, передають Патріоти України, і продовжує:

"І не те, що донбасяни упевнені, що це суто внутрішній конфлікт, руїни якого мають спонсорувати укролігархи під наглядом РФ.

А що там у Зеленського? Попри запевнення Сивохо, Ткаченка і самого Зе, що підтримка СН зашкалює і люди рядами шикуються, щоб на вибори піти під зеленими прапорами, його балаканину про мир не підтримують в ОРДЛО так, як би хотілось близьким соратникам.

Скоріше антирейтингу дещо менше ніж в Петра, але на одному рівні із Януковичем — який замість того, щоби інтегрувати Донбас і всія країну в РФ, тупо втік.

Більше 80% не вірить в економічне Ельдорадо від Зеленського. І ще більше 80% вважають маловірогідним те, що комік зробить їх улюбленого авторитета Путіна на переговорах. Короче, нічого тягнути мертвого бізона в мишину нірку.

Цікаво ще те, що мешканці Донбасу не дивляться навіть інтер, трк Україну та 112. Отже, навіть половинчасто не хочуть знати, що тут і як.

Треба чесно зізнатися собі в тому, що на території ОРДЛО зараз мешкають вороги. Їм подобається жити в рф, з російським наративом, просто їм треба, щоби Україна вивела ненависні ЗСУ і дала дуже багато грошей, щоби нові елітаріі із заправок і блядюжників мало на що купувати предмети розкошів.

Стаття ДТ програмна річ, яка каже, що ту клоаку найкраще заморозити, але врятувати від гангрени велику територію, де менше відморозків і де дістає косо-криво сяка-така державна лінія.

Якщо Єрмак і Ткаченко, Сивохо та Яременко, Зеленський хочуть жити в країні, де на шостому році війни люди упевнені, що буки привезли активісти майдану, США і тд — то хай краще зразу їдуть в Донецьк чи Ровеньки і домовляються про кар’єрні ніштяки В ордло.

PS. Є частина мрійників, які в опитуванні ДТ про ордло знайшли фразу "почти половина не задумывалась о том, чтобы обменять украинский паспорт на российский" і тішаться, що не все так погано і є з ким працювать.

По-перше, з українським паспортом можна їздити за пенсією і соціалкою. Це шлях до біометрики з безвізом з ненависним ЄС.

Друге, просто лінь або нема достовірної інформаціі, як займатися отриманням російського паспорта. Третє — і так сойдьот і книжка лднр компенсує. Така собі втіха, якщо чесно.

Для мене після цього опитування Цемах уособлення мешканця ЛДНР. Все робимо для Путіна, прославляємо його і помагаємо кишнути українську армію будь-якою ціною — навіть убивством пасажирів МН17, але жити будемо в Горлівці, періодично струшуючи пил із укрпаспорта, якщо треба буде поїхати в Єгипет чи отримати пенсію.

PPS. Порівняння ордло з ГУЛАГом дуже некоректне, бо якість людського матеріалу в таборах була набагато вища".

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...