"Колаборантів бити треба завжди, їх і били в усіх країнах в усі часи": Інцидент з репортеркою NewsOne біля меморіалу Голодомору спровокував жорстку перепалку колег по цеху

Нападник відреагував на глузливі слова працівниці Медведчука щодо вшанування жертв голодоморів

Поки поліція розслідує напад на пропагандистку телеканалу NewsOne Віолетту Товкес, медіаспільнота розділилося в своєму ставленні до інциденту. Знайшлися ті, хто вважає агресію на адресу представниці телеканалу заслуженою і закономірною, зазначають Патріоти України.
«Україна - це країна не (до) битих колабораціоністів. Тому. Нападом на "журналістів" "Ньюсвана" абсолютно незадоволений. Тому що добре, але мало ... Б'ють рідко і мало, а колаборантів бити треба завжди, їх і били в усіх країнах в усі часи, щоб служити ворогові було страшно », - заявив заступник гендиректора телекомпанії ATR Айдер Муждабаев.

На це не змовчила записна "вата", зрощена на промосковських телеканалах України.

На телеканалі «Наш» засудили позицію Муждабаева і натякнули, що того чекає стаття КК.
«Тоже сядет, обязательно. Оно постоянно призывает кого-то захватывать, расстреливать и бить. Но, вместо статьи УК — зарплата из наших налогов на канале с госфинансированием, который еще и принадлежит гражданину РФ», — обурюється ведучий телеканалу «Наш», відомий українофоб Максим Назаров.
Телеведуча Наталя Влащенко, котра пропрацювавши на двох медведчуковських телеканалах подалась сіяти проросійські тези на "Україна-24", солідарна з колегою з NewsOne, а журналісту Муждабаеву пропонує повертатися в Росію. «Мы тут российскому журналисту Муджабаеву дали убежище, а он пишет, что нападением на украинскую журналистку не удовлетворен: "мало дали". А ему в принципе не пора домой?», - видала про кримського татарина "рускоязычная украинка".
Нагадаємо, на Товкес напав невідомий чоловік, коли журналістка записувала сюжет в день пам'яті жертв Голодомору. Коли журналістка говорила фразу про «общенациональном флешмобе», невідомий вирвав у неї з рук мікрофон і зламав його.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...