"Колбаса из мяса лося, томленого с клюквой": Донеччан обурив асортимент продуктів в одному з магазинів міста (фото)

В одному із магазинів Донецька з'явився незвичний асортимент продуктів. Про це розповіли мешканці непідконтрольного Україні міста у соцмережах, передають Патріоти України.

На прилавках одного з магазинів Донецька з'явилися ковбаси, виготовлені з м'яса оленів, бобрів, глухаря та куріпки. Ціна на такий продукт коливається в районі 870-1150 рублів (приблизно 300-430 грн).
Також у продажу є і консерви з м'яса зайця, козулі, оленя та лося, за ціною від 306 до 345 російських рублів (115-120 грн) за баночку. ."Делікатеси. Незвичайний асортимент в одному з донецьких магазинів", - йдеться у повідомленні.
Донеччани в коментарях з'ясували, що магазин знаходиться на перехресті вулиці Челюскінців та проспекту Театрального. Думки у місцевих жителів щодо екзотичних продуктів розділилися. І якщо деякі донеччани збираються спробувати «заморські» делікатеси, більшість людей негативно відреагували на появу незвичайних продуктів:

"Элитная жратва для новой элиты?»;

«Это все развод л… хов на бабло».

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...