Коли чекати різкого потепління: Народний синоптик пояснив, чи прийде весна в Україну раніше

Найближчими днями в Україні, як запевняє синоптикиня Наталка Діденко, буде холодно, але це не надовго, передають Патріоти України.

Наприкінці січня й початку лютого буде досить прохолодно — окремі дні з сильними опадами здебільшого у вигляді снігу, вночі мінус, але невеликий. Проте в другій половині лютого варто чекати навіть різкого потепління. Про це розповів народний синоптик Володимир Деркач.

За його словами, початок лютого покаже себе невеликим похолоданням. Вночі очікується мінусова температура, а вдень близько 0° C. Далі вдень температура підвищиться, хоча ночі будуть здебільшого зі знаком «мінус». Опади будуть помірні, в окремі дні досить вітряно, і така погода протримається до кінця декади.

Як прогнозує синоптик, у другій декаді лютого в окремі дні будуть спостерігатися досить сильні пориви вітру. Початок цієї декади пройде під знаком похолодання: різке зниження температури буде спостерігатися вночі, а вдень утримається досить помірна температура. Посиляться опади, а після цього температура знову знизиться на два-три дні. Кінець другої декади здивує різким потеплінням.

Синоптик також прогнозує, що потепління зачепить і початок останньої декади лютого. «В окремі дні буде спостерігатися морозна температура, хоча це більше стосується нічної пори, а вдень близько 0° або взагалі плюс. Опадів буде не багато», — резюмував Деркач.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...