Коли російська мова токсична: "Мову на хліб не намажеш? Намажеш! Навіть валютою", - горда мама про сина

Після того, як українець прибрав зі свого профайлу на біржі фрілансу знання російської мови, він отримав у десять раз більше запитів від роботодавців.

Про це у своєму блозі пише Гася Оксюковська, передають Патріоти України.

"Наш син вже більше року працює на фріланcі через UpWork. Програмує. У нього декілька постійних замовників з Америки, Канади та Німеччини.

І судячи з того, що він вже другий рік сам сплачує за університет, повністю утримує квартиру з комуналкою і нормально відпочиває з друзями - в нього все виходить.

Звісно, ми пишаємось і радіємо.

Але сьогодні він розповів цікавий факт. В його профайлі на сайті були вказані: English - fluent, Spanish - basic, Ukrainian - native, Russian - native. І за весь період роботи саме замовники присилали запит на співпрацю десь раз на місяць. Всі інші проекти він шукає сам.

Але тиждень тому він прибрав Russian з профайлу. Просто прибрав. І за один тиждень отримав більше десяти запитів від роботодавців. І продовжує активно їх отримувати.

Згадалось, як нашому Президенту казали, що «мову на хліб не намажеш».

А виходить, намажеш! Навіть валютою".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...