"Коли ви побачите птицю, згадайте про мого сина": В Україні загинув 34-річний доброволець зі США (фото)

Дейн Партрідж. Фото:Сімейний архів Партриджів.Ветеран США та колишній піхотинець з Айдахо 34-річний Дейн Партрідж помер через тяжке поранення, отримане в результаті боїв під Сєвєродонецьком. Американець бився на українській стороні. Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на слова родичів загиблого, передають Патріоти України.

Патрідж отримав критичні травми шиї та стовбура головного мозку 3 жовтня внаслідок російської танкової атаки на його підрозділ у Сєвєродонецьку. Весь цей час він перебував на системі життєзабезпечення, доки не помер у вівторок, 11 жовтня.

Представник Держдепартаменту США нещодавно підтвердив загибель американця на Донбасі, однак у промові він не назвав імені загиблого. «Він твердо відчував майже кожною кісткою свого тіла, що йому треба йти і що йому треба боротися. Коли він пішов, це було для мене хвилююче, тому що в глибині душі я знала, що це буде останній раз, коли я його побачу», - розповіла сестра Дженні Коррі.

Його мати заявила, що син знайшов своє призначення не як у боротьбі, як у порятунку. «Я ніколи не бачила його щасливішим, ніж в Україні. Він знайшов своє призначення не так у боротьбі, як у порятунку. Іноді з цивільним світом він просто не в'яжеться», - додала вона.

Вона також наголосила, що саме в армії він знайшов своє призначення. «Він боровся у житті, але щойно він потрапив до армії, він знайшов свою стихію. Його позивний був Птах - Дейн Партрідж, позивний Птах. Тому коли ви бачите птицю, думайте про мого сина», — підсумувала вона.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...