Комусь війна не заважає? У харківському парку розпочали незаконне будівництво приватного маєтку (відео)

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до поліції із заявою про зупинення незаконного будівництва у Лісопарку. Він приїхав на ділянку, де з весни йдуть будівельні роботи. Поруч із дитячою залізною дорогою уже заливають фундамент, повідомляють Патріоти України.

"Будівництво у Лісопарку приватного маєтку є незаконним, на нього немає жодного дозволу, воно має бути і буде зупинено", — запевнив мер Харкова.

На місці будівництва у Лісопарку Ігорю Терехову розповіли, що "будівельники" вирубали 50 кленів та декілька дубів. Харківський міський голова викликав поліцію.

"Хто — це має встановити слідство, немає жодного дозволу на будівництво. Вирубаний ліс наш. Пришліть сюди поліцію, давайте добʼємося зупинки", — говорив мер Харкова по телефону.

Нагадаємо, будівельні роботи поруч із дитячою залізною дорогою почалися ще навесні. На будівельному майданчику спочатку вирубали дерева, потім загнали техніку і почали рити котлован за парканом. Заступник міського голови з питань інфраструктури Євгеній Водовозов повідомляв, що на цій ділянці планують побудувати дорогу на виїзд із мікрорайону "Сокільники" — від вулиці Професорської у бік Харківського шосе. Будівництво планували розпочати не раніше наступного року. Приватну забудову чиновник відкидав.

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...