"Королі" на рік: Як склалася доля переможців відомих талант-шоу України після успіху в проектах

Багато фанів Монатика згадують, як його "відбрили" на відомому талант-шоу, однак це стало виключенням .навіть переможці в кращому разі їздять по третє розрядним концертам своїх продюсерів

Життя після проекту: Як склалася доля пе…

Талант-шоу є одними з найпопулярніших телепередач серед українців. Їх дивляться люди різного віку, а учасники стали справжніми кумирами для мільйонів глядачів, але для більшості з переможців, нажаль, ненадовго, зазначають Патріоти України.

Однак після закінчення шоу фіналісти часто зникають з телеекранів, занурюються у буденність, а інколи й обирають зовсім іншу справу життя, яка аж ніяк не пов'язана з їхнім талантом. Depo.ua пропонує пригадати, як склалася доля переможців популярних раніше талант-шоу.

Аїда Ніколайчук ("Х-фактор", 3 сезон)

Ніколайчук Аїда

У переможниці третього сезону вокального шоу "X-Фактор" шлях до народного визнання був непростим. Спочатку вона брала участь у другому сезоні шоу, однак покинула проект ще у тренувальному таборі. Та Ніколайчук вирішила не здаватися й спробувала ще раз позмагатися за перемогу й не прогадала.

Їй вдалося обійти усіх суперників в третьому сезоні "X-Фактору" й стати найкращою. Цікаво, що на етапі прямих ефірів вона жодного разу не була в номінації на вибування.

Після перемоги у шоу, у 2013 році, Ніколайчук уклала контракт зі світовою компанією звукозапису Sony Music. Вона почала випускати низку власних синглів й вже наприкінці 2013 року записала перший альбом. У 2014 й 2016 роках брала участь у Нацвідборі на пісенний конкурс "Євробачення-2014" від України, але у фінал так і не потрапила. Зараз Аїда Ніколайчук мешкає у Києві та продовжує співочу кар'єру. У період пандемії вона організовує онлайн-концерти.

Скріншот з Facebook-сторінки Аїди Ніколайчук

Євген Клопотенко ("Майстер-шеф", 5 сезон)

Сьогодні Євген Клопотенко відомий як шеф-кухар та медійне обличчя, однак більшість його знають завдяки талант-шоу "Майстер-шеф".

Клопотенко Євген

Він у 2015 році став його переможцем і заявив, що має намір змінити культуру харчування в Україні. Цікаво, що задовго до проекту йому довелося працювати не просто кухарем у ресторанах в різних країнах, а й навіть офіціантом й адміністратором, хоча за фахом він – міжнародний економіст.

Клопотенко після "МайстерШеф" навчався у кулінарній школі у Франції, а повернувшись в Україну, почав роботу над зміною культури харчування в країні. Зокрема, він з 2016 року займається зміною меню в українських шкільних їдальнях, а також реформою кухарської освіти в одному з кулінарних коледжів Києва. Клопотенко видав низку своїх кулінарних книг, а у 2020 році підписав меморандум про співробітництво з Міністерством освіти й науки й став амбасадором реформи профосвіти. Він активно займається харчуванням школярів й навіть заснував соціальний проект "Нове шкільне харчування".

Роман Сасанчин ("Голос.Діти", "Голос країни")

Сасанчин Роман

Навесні 2015 року Сасанчин став переможцем другого сезону талант-шоу "Голос. Діти", а через п'ять років переміг на "Голосі країни" – він був учасником команди співачки Тіни Кароль.

Тоді йому подарували квартиру у столиці, де, як відомо, він майже одразу почав жити з дівчиною Іванною. Восени 2020 року Роман в інтерв'ю розповідав, що вони з Іванною працюють касирами в одному зі столичних супермаркетів. І якщо тоді він казав, що одружуватись не планує, адже хоче придивитися до своєї обраниці, то у травні 2021 року стало відомо, що пара чекає первістка й вже заручена.

Ліза Глінська ("Майстер-шеф", 2 сезон)

Глінська Ліза

Про Лізу Глінську, як і про Євгена Клопотенка, українці дізналися завдяки кулінарному шоу "МастерШеф" – вона у 2012 році стала його переможницею. Після цього вона навчалася у Парижі, а повернувшись в Україну, заснувала кондитерську школу "GL". Сьогодні Глінська – автор і видавець двох кулінарних книг, кулінарний експерт українських телешоу. Також вона проводить багато майстер-класів і ділиться в інтернеті авторськими рецептами.

Олександр Зазарашвілі (Голос. Діти-5")

Зазарашвілі Олександр

Два роки тому 12-річний хлопчик з Грузії підкорив українців своїм співом. Вже під час сліпих прослуховувань він вразив суддів й тоді його назвали вірогідним фіналістом п'ятого сезону й навіть прозвали "грузинським Робертіно Лоретті".

Зараз переможцю шоу "Голос. Діти-5" Олександру Зазарашвілі вже 14 років. Відомо, що після проекту Олександра запросили в США. Він успішно виступив на сцені одного з найпрестижніших концертних залів світу – в Карнегі-холі й дав ще кілька концертів в містах країни. На початку 2020 року хлопець давав концерти у Грузії. Нині Зазарашвілі активно веде сторінки у соцмережах та презентує свої нові пісні на YouTube. Також він просуває свій інтернет-магазин одягу та аксесуарів.

інтернет-магазин Олександра Зазарашвілі

Олексій Матіас ("Фабрика зірок. Суперфінал")

Цього кучерявого учасника "Фабрики зірок-3" важко було не запам'ятати – він не лише мав янгольську зовнішність, а й неймовірно виконував хіти Майкла Джексона.

Матіас Олексій

Фото: УНІАН

І хоч у цьому проекті він зайняв друге місце, це не завадило йому повернутися та підкорити "Фабрику зірок. Суперфінал". Однак після перемоги на шоу Олексій зник.

У 2014 році ЗМІ повідомляли. що він переїхав жити до США через напружену ситуацію в країні та пошуки себе. Там він нібито не продовжив займатися співочою кар'єрою та підробляє моделлю. Кажуть, що Олексій веде закритий спосіб життя й майже не з'являється у соціальних мережах (наприклад, остання публікація на його сторінці в Instagram була зроблена ще в березні 2019 року).

Олена Ковтун ("Україна має талант", 3 сезон)

Переможниця шоу "Україна має талант" Олена Ковтун, на жаль, не може бачити красу навколишнього світу, зате вона дарує своїм голосом радість оточуючим.

Ковтун Олена

У 2010 році вона підкорила Україну й після перемоги у проекті здійснила свою мрію - купила трикімнатну квартиру, де проживає з чоловіком і кішкою.

Деякий час після проекту дівчина гастролювала по Україні. Як вона сама зазначила в інтерв'ю, продюсера у неї немає, але організатори концертів самі її знаходять.

Стас Шурінс ("Фабрика зірок", 3 сезон)

Шурінс Стас

Скріншот з Instagram-сторінки Стаса Шурінса

Харизматичний латвійський музикант Стас Шурінс запам'ятався українцям також завдяки "Фабриці зірок-3", на якій став переможцем.

Хоч йому і пророкували кар'єру співака, він змушений був виїхати з України. Він пояснював це складною політичною ситуацією в країні, а також хворобою дружини. У 2014 році він з сім'єю переїхав до Німеччини, де навіть працював листоношею. Згодом він після довгої творчої паузи пішов на проект The Voice of Germany і став його фіналістом. У 2019 році він повернувся до України й почав знову підкорювати сцену. Стас вже випустив кілька нових синглів.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...