Коронавірус дістався й родини прем'єр-міністра Іспанії, епідемія стрімко поширюється країною

Іспанія стрімко наздоганяє Італію по темпам поширення пандемії
Педро Санчеса і Бегонья Гомес

Дружина глави уряду Іспанії Педро Санчеса – Бегонья Гомес заразилася коронавірусом. Пара перебуває в самоізоляції у своїй резиденції, зазначають Патріоти України. Пресслужба кабінету міністрів Іспанії повідомила, що "подружжя почуває себе добре".

Нагадаємо, 13 березня стало відомо, щоу дружини прем’єр-міністра Канади також виявили коронавірус.

Уряд Іспанії планує 14 березня оголосити жорсткі обмеження щодо переміщення 46 мільйонів співгромадян, оголосивши двотижневий надзвичайний стан.

Людям дозволять покидати свої домівки лише для того, щоб придбати їжу та ліки, їздити на роботу, ходити до лікарень та банків чи здійснювати поїздки, пов’язані з доглядом малолітніх та літніх людей. Ці правила набувають чинності о 8:00 у понеділок, 15 березня.

В країні закриваються всі школи, університети, ресторани, бари та готелі по всій країні, а також другорядні магазини - крок, який деякі регіони вже зробили.

Кількість інфікованих у Іспанії перевищила 5700, половина з яких - у столиці Мадриді. Це означає національний приріст у понад 1500 за останні 24 години. У країні 136 загиблих, 120 було днем раніше.

Іспанія посідає п'яте місце за кількістю випадків у світі, після Китаю, Італії, Ірану та Південної Кореї. Станом на суботу, в усьому світі зафіксували понад 145 тисяч заражень та понад 5500 смертей.


Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...