Перші особи теж вразливі: У дружини прем’єр-міністра Канади виявили коронавірус

У самого Джастіна Трюдо симптомів виявлено не було, однак йому доведеться бути разом з дружиною на карантині.

Тест на коронавірус у дружини прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо Софі Грегуар-Трюдо виявився позитивним. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

На поточний момент у Грегуар-Трюдо відзначаються лише легкі симптоми коронавірусу, вона відчуває себе добре. У самого Трюдо симптомів виявлено не було, однак йому доведеться бути разом з дружиною на карантині протягом 14 днів.

Прем’єр ще не здав тест на коронавірус і продовжує виконувати свої обов’язки в звичайному режимі. Зазначимо, що станом на 12 березня у Канаді підтверджено 119 випадків зараження СOVID-19, від ускладнень, викликаних вірусом помер один чоловік.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...