Коронавірус вийшов з-під контролю: Медики заявили про нову фазу страшної хвороби

Коронавірус Covid-19 вийшов на новий, спорадичний рівень, коли інфікований не контактував безпосередньо з зараженими і не відвідував небезпечні регіони. Нову фазу захворювання зафіксували в Малайзії, повідомляє з посиланням на Міністерство охорони здоров'я країни The Star, передають Патріоти України.

Виникнення спорадического випадку свідчить про те, що хвороба поширилася в суспільстві, вийшовши з-під гарантованого контролю. Це відповідає третій фазі поширення захворювання.

Міністерство заявило, що проводило спостереження для виявлення спорадичних випадків шляхом тестування зразків від пацієнтів, які не мали історії поїздок у небезпечні країни або контактів із підтвердженими випадками коронавірусу.

"Станом на 11 березня було протестовано в цілому 600 зразків, і один зразок виявився позитивним для Covid-19", – сказав глава МОЗ Нур Хішам Абдулла. Він заявив, що триває розслідування, щоб встановити джерело цього спорадичного випадку.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...