Корупція вбиває: "Мы кричим про нарушения... ходим жалобы пишем, а эти конченые пожарники х*й ложат, пока не сгорит все нах*й и люди не погибнут", - Домбровський про трагедію в Одесі

Гарний тест для нової влади у Києві. Чи понесуть покарання справжні винуватці трагедії, чи засудять лише дрібних "стрілочників", чи зовсім "кляту проводку"?

Стас Домбровський

Нічна трагедія в центрі Одеси, котра забрала принаймні 10 людських життів привернула увагу до кричущої ситуації з пожежним наглядом та корупцією "решал" у місті, зазначають Патріоти України. Цих смертей можна і треба було уникнути. Люди були б живі. Скільки ще жертв має зібрати корупційна система, поки її нарешті реформують?

Ось як про це пише авторитетний одеський активіст Стас Домбровський, один з тих, хто не дозволив поглинути місто "рускому міру" 2014-го та відомий міцним посланням до проросійського провокатора Квадрата, котрий на камеру бив АТОшника:

"Головне Управлiння ДСНС Украины !!! Это к Вам:

Токио Стар сгорел 10!!! погибших.

Мы кричим про нарушения в Одесском дворике, ходим жалобы пишем, а эти конченые пожарники хуй ложат пока не сгорит все нахуй и люди не погибнут. Так и хочется спросить: - А там тоже проверку мчс не пускали за 1000 $ в месяц?? А тушить приехали?!

НА Видео:
То что мы спрашивали по Дворику в МЧС ОДЕССА: Как это вас не пускают?! - а если загориться то прилетите же... и кто будет нести ответственность!?

ПОВТОРЮСЬ:

У одесского дворика гостиница в жилом доме там вообще запрещено иметь гостиницу , если она загорится то пострадают мирные жители которые живут в своих квартирах. Они погибнут из-за того что Гена Коган должен переоборудовать свои помещения под ресторан и гостиницу и сделать там пожаротушение автоматическое которое будет ему стоить 200000 долларов, но делать не хочет.
ЛЮДИ ПОГИБНУТ ИЗ-ЗА ТВОЕЙ ЖАДНОСТИ ПОЦ

ЗА ТВОИ ФОТО С СААКАШВИЛИ И МИХАЙЛИКОМ ЗА ЖЕНУ ТВОЮ СУДЬЮ КОТОРУЮ СУДЯТ ЗА ТО ЧТО БРАЛА ВЗЯТКИ!!!
Одесситы, вам нужно чтобы сгорели люди?! Только тогда вы поймёте почему я ебошу этого когана и Одесский Дворик?!

Я правильно понимаю?!

ТАК ЗНАЙТЕ ЧТО МЫ БУДЕМ ВЫВОДИТЬ ЛЮДЕЙ НА УЛИЦЫ ПОКА НАС НЕ УСЛЫШАТ!!!"

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...