"Користуються попитом": В "Укрзалізниці" розповіли, чи виправдали себе жіночі купе

Від початку старту програми жіночими купе скористалися близько 8 тисяч пасажирок. За словами представників "Укрзалізниці", ця послуга користується попитом, адже наразі понад 90% квитків розпродані на 20 днів наперед, передають Патріоти України.

Як повідомила в коментарі УНІАН прес-служба перевізника, найбільшим попитом жіночі купе користуються у поїздах за напрямком № 41/42 Дніпро — Трускавець. Також жіночі купе доступні на рейсах № 81 Київ — Ужгород, № 15 Харків — Ясіня, № 75 Київ — Кривий Ріг.

В УЗ підкреслили, що продаж квитків у жіночі купе здійснюється в мобільному застосунку, і після доопрацювання програмного забезпечення стане можливим поширення проекту на інших маршрутах.

"Компанія продовжує роботу над програмним комплексом, щоб вже на етапі авторизації в застосунку мати можливість визначати стать пасажира та давати йому змогу бронювати відповідні місця", - сказали в компанії перевізника.

Крім того, в УЗ нагадали, що задля безпечних подорожей пасажирів паралельно з впровадженням жіночих купе "Укрзалізниця" повернула на рейси патрулювання воєнізованої охорони.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...