Користувачі не можуть увійти в особисті кабінети: Хакери здійснили DDoS-атаку на додаток "Приват24"

Мобільний додаток "Приват24" наразі не працює, користувачі не можуть увійти в особисті кабінети. Про це повідомили численні користувачі мобільного додатку "Приват24", передають Патріоти України.

Крім того, джерела УНІАН в "ПриватБанку" повідомили, що наразі на додаток "Приват24" здійснена DDoS attack (атака на відмову в обслуговуванні - ред.). При цьому в «Приваті» уточнили, що жодної загрози для коштів вкладників немає, оскільки кібератака торкнулася лише програми. Грошові операції виконуються у звичайному режимі.

Зранку 15 лютого деякі клієнти "ПриватБанку" отримали повідомлення про те, що банкомати установи перестали масово працювати. У "ПриватБанку" заявили, що ця інформація не відповідає дійсності.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...