"Косит под "простого пацана": У мережі ажіотаж через розмову Зеленського з бійцем ООС

Багато хто зазначає, що розмова відбувалася на підвищених тонах, а президента критикують за тон спілкування зі співрозмовником і звернення на "ти".

У мережі великого розголосу набув відеозапис дуже неприємної розмови між президентом Володимиром Зеленським та військовим-волонтером в зоні ООС. При цьому, деякі коментатори також зазначають, що на відеозапису немає початку розмови і складно судити про те, як вона розвивалася, передають Патріоти України.

"Висновки на майбутнє - потрібен нормальний і спокійний діалог, без істерик. Це дійсно об'єднує. Перед обличчям російської агресії та інших викликів ми повинні консолідуватися, а не йти на конфронтацію і поглиблювати розкол, який на руку Кремлю", - пише колумніст Олексій Мінаков.

У той же час, деякі коментатори різко висловилися на адресу Зеленського через розмову.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...