"Ковпак" із середини минулого століття: Бійці ЗСУ показали, в яких шоломах воює "друга армія світу" (відео)

Українські військові показали, у яких шоломах воюють в Україні російські окупанти,передають Патріоти України

Зовні трофейна каска навіть схожа на сучасну, проте при більш детальному розгляді видно, що вона випущена ще в середині минулого століття.

Можна подумати, що цей шолом справді був випущений у 2022 році, як написано на етикетці, проте не все так просто. Під підкладкою наші військові виявили стару каску 1953 року випуску із заводськими штампами. Для цього їм довелося лише розкрізати накладку з тканини.

Вочевидь, у РФ вирішили використати старі запаси спорядження, але при цьому знову на них заробити, для чого шоломи 70-річної давності трохи облагородили.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...