Кожне наступне життя - більш радісне, ніж попереднє: Що розповідала Ванга про потойбічний світ та душі після смерті

Відома провісниця Ванга завжди мала свою думку про життя після смерті, реінкарнацію душі і потойбічний світ. Ясновидиця Ванга говорила про те, що після кремації душі людини потрібно більше часу для відновлення, ніж при звичайному похованні. Більш того, у провісниці було своє особливе уявлення про життя після смерті. Варто зазначити, що Ванга досить часто зверталася до теми потойбічного, нагадують Патріоти України.

Причина в тому, що до провидиці часто зверталися з питаннями про життя після смерті. Багато людей, які приходили до ясновидиці, хотіли дізнатися про те, що станеться з душею після фізичного відходу. Більш того, Ванзі приписували здатність спілкуватися з уже померлими людьми.
Провидиця вважала, що померти може тільки тіло людини. У той же час її душа залишається безсмертною. Вона продовжує існувати навіть після того, як від фізичної оболонки людини не залишається і сліду. Ванга стверджувала, що переродження людини є дуже складним процесом. Іншими словами, для того, щоб повернутися до життя в новому обличчі, потрібно пройти досить складний шлях.
Що відбувається з душею людини після смерті
Ванга вказувала на те, що після фізичної смерті душа покидає тіло, однак через деякий час повертається на Землю, але вже в зовсім іншому вигляді. У той же час цьому поверненню передують певні випробування.
На її думку, душа після смерті повинна еволюціонувати. Іншими словами, з кожним переродженням вона отримує нову, більш досконалу форму. Наприклад, спочатку душа поміщається в тіло комахи, потім в тваринне, і тільки потім - в людину. Тим часом Ванга так і не відповіла на питання про долю душі людини після фізичної смерті.
Провидиця стверджувала, що людина може багато разів вмирати і відроджуватися, так як її душа живе вічно. Більшість людей не знає про те, ким вони були в минулому житті, але зберігають всі свої почуття. Існує думка, що душа, яка прийшла на Землю, вже ніколи не зникне. При цьому кожне нове життя буде більш радісним і щасливим.
Пророцтва Ванги щодо життя після смерті і у потойбічному світі мають багато спільного з віруванням буддистів. Останні також впевнені в здатності душі не один раз перероджуватися після смерті.
Буддисти вказують на те, що після фізичної смерті душа отримує іншу оболонку. У той же час вони вірять, що злі люди перетворюються на рослини або тварин. З іншого боку, прихильники християнської віри вважають, що всі рослини живі, але безсмертною душею не наділені.

Багато людей і до цього дня вірять прогнозам Ванги. Крім усього іншого, ясновидиця пророкувала катастрофи і стихійні лиха, які обрушилися на планету в 2021 році. З іншого боку, вона говорила про те, що в цьому році людство нарешті знайде ліки від онкологічних захворювань.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...