"Крутили ножем біля обличчя, погрожуючи вирізати очі": Охоронців ТРЦ у Києві звинуватили в катуванні підлітків (фото)

Охоронців ТРЦ "Гуллівер" у Києві звинуватили в катуванні підлітків. Вони до непритомності побили сина українського режисера та актора Юрія Рудого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку кінодіяча.

"Сталась неприємна ситуація. Мого сина побила охорона ТРЦ "Гуллівер". І не просто побила, а катували в кімнаті охорони, забравши всі речі, не давши можливості ані подзвонити мені, ані викликати поліцію", – написав Рудий.

За його словами, син з другом підходили до ескалатора на виході з супермаркету "Сільпо" і у них виникла суперечка з охоронцем. Сварка переросла в бійку, на яку підбігли ще кілька охоронців, скрутили хлопців та завели в кімнату охорони.

"Ситуація досить розповсюджена, я не проти, але охоронці замість того, щоб передати хлопців до рук правоохоронних органів вирішили пограти в спецагентів і били мого сина доки він не знепритомнів, його другу дісталось значно більше, в нього зламані ребра. Коли мій син прийшов до тями, охоронець взяв ніж і почав крутити біля обличчя з погрозами, що виріже йому очі", – написав чоловік.

За словами Рудого, хлопців тримали в полоні та катували близько двох годин, а потім відпустили з погрозами, що, якщо хлопці напишуть заяву в поліцію, то вони їх знайдуть і вб’ють. Він зазначив, що разом з сином написав заяву в Печерському відділку поліції, потім ходив на експертизу, щоб зняти побої.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...