Кваліфікація ЧС-2022: "Прокляття знято!". Що кажуть вболівальники про першу у групі перемогу збірної України над Фінляндією

Збірна України нарешті здобула першу перемогу у відборі на Чемпіонат світу 2022 року. На "Олімпійському стадіоні" в Гельсінкі підопічні Олександра Петракова здолали фінів з рахунком 2:1, зазначають Патріоти України.

Деякі коментарі фанатів української збірної після важливої перемоги. Зауважимо, що до цього "синьо-жовті" 5 офіційних матчів поспіль зіграли внічию, тож сьогодні це "прокляття" було зламано.

  • Після сьомого туру відбору на ЧС-2022 збірна України з 8 очками посідає другу сходинку групи D. Очолює квінтет з 12 балами Франція. Далі розташувалися Боснія та Герцеговина (6), Фінляндія (5) та Казахстан (3).
  • Після гри з Фінляндією збірна України 12 жовтня зіграє ще один поєдинок відбору на світову першість - вдома з Боснією та Герцеговиною. Цей матч відбудеться у Львові. Казахстан в цей же день вдома прийматиме Фінляндію.
  • Переможці груп напряму вийдуть до фінальної стадії ЧС-2022. Команди, що посядуть другі місця, та дві найкращі збірні Ліги націй УЄФА-2020/21, які не забезпечили собі потрапляння на мундіаль, позмагаються у двораундовому плейоф за останні три путівки на світову першість.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...