"Кварталівці" зарано списали заслуженого вусаня України, тим більше дарма хотіли поцупити "Хрещатик": Зібров подякував людям за підтримку у скандалі з концертом до 24 серпня

Народний артист Павло Зібров подякував фанів, які підтримали його після відмови організаторів запросити на концерт до Дня Незалежності і несанкціонованим виконанням авторського хіта іншими артистами на святі, зазначають Патріоти України.

64-річний ветеран сцени великодушно заступився за колег, які виявилися більш щасливими і потрапили в «шорт-лист» виконавців.

«У цьому концерті є велика кількість гідних, справжніх артистів, таких, як Тарас Петриненко, Ірина Білик, Олег Винник, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Руслана, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, групи ВВ, і» Океан Ельзи «, Вєрка Сердючка. І молоді талановиті артисти: MONATIK, KAZKA, TAYANNA, Оля Полякова, Потап, Дзідзьо, Джамала, Тіна Кароль, Сергій Бабкін … Може про когось забув — вибачте. Тому вважаю, що цей концерт повинен бути цікавим, побачимо», — написав Зібров в Instagram.

Він також висловив упевненість, що остаточне рішення про відбір співаків приймала не режисер концерту Катя Царик, яка заявила йому, що на концерті будуть тільки «гідні з гідних».

«Вона молода і талановита і, мабуть, їй просто не вистачило такту, розмовляючи зі мною. Упевнений, що це була не її думка … Так, дуже б хотілося, щоб на початку цього списку були артисти, які прославляли своїми піснями нашу країну на зорі Незалежності «, — зазначив знаменитий вусань.

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...