Київстар, Vodafone та lifecell розповіли абонентам, як працюватимуть мобільний зв'язок та інтернет у разі війни

Мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell на фоні нестабільної політичної ситуації в Україні постійно скаржаться на кібератаки та перебої зі зв'язком. Проте, вони заспокоюють українців, і обіцяють надалі надавати свої послуги абонентам навіть у разі війни, зазначають Патріоти України.

Представники компанії Київстар заявили, що за допомогою численних ресурсів підтримують безпеку своєї телекомунікаційної мережі. Оператор має сучасний сервіс для захисту своєї мережі AntiDDoS, який відстежує та автоматично блокує кібератаки, спрямовані на обмеження доступу до IT-систем або ресурсів компаній. Навіть якщо деякі станції в разі військового стану будуть пошкоджені, то Київстар зможе швидко змінювати трафік по всій Україні та не залишати своїх абонентів без зв'язку.

Оператор Vodafone обіцяє у разі військового вторгнення Росії на територію України передати весь контроль за мережами до Національного центру оперативно-технічного управління мережами комунікації. Мобільний оператор також має свою систему захисту від кібератак, яка захистить абонентів у разі потреби.Після загострення ситуації на Донбасі кілька днів тому мобільний оператор Vodafone в регіонах працює з перебоями. Зокрема, зник зв'язок у Слов'янську, Краматорську, Покровському, Білокуракиному, Сєвєродонецьку та ряду міст, але мобільний оператор наразі відновив підключення до мережі.

Lifecell повідомив своїм абонентам, що навіть при незвичайних ситуаціях компанія буде підтримувати свої мережі. Оператор має резервне обладнання та дизельні генератори, які зможуть підтримувати обладнанная по всій Україні. У разі частково відключення lifecell в одних регіонах, функції обладнання відключеного регіону можуть дублюватись обладнанням в інших областях. Працездатність обладнання підтримуватиметься достатній час навіть в умовах порушення енергоживлення за допомогою дизель-генераторів.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...