Кинули дерево на колію та закидали камінням: У Києві роми влаштували засідку на пасажирський потяг (відео)

Як відомо, Нацполіція намагається уникати зіткнень з циганськими угрупованнями, якщо мова не йде про особливо небезпечні злочини, через закиди ЄС про переслідування за національною ознакою. Наразі йдеться про хуліганство

Як пише "Київ оперативний" у Facebook, особи ромської національності зупинили пасажирський потяг, підклавши на колії дерево. Після зупинки потяга вони почали кидати у вікна каміння, зазначають Патріоти України.

"Це, на секундочку, Київ - між Борщагівкою та Берестейською, де ці особи влаштували собі табір. А шо? Можуть собі дозволити", - йдеться у повідомленні.

Раніше ПУ повідомляла, що етнічна банда ромів обікрала в центрі Києва американського дипломата, згодом показали і саму затриману та її подільниць. А ветеран АТО затримав групу ромів, які намагались його обікрасти. У Києві сталася бійка між поліцейськими та активістами, коли ті хотіли затримати групу ромів, які займаються крадіжками в районі центрального залізничного вокзалу.

Також радник Авакова розповідав ,як етнічні банди ромів уникають відповідальності за свої злочини.

У 2020 році мер Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив правоохоронцям вивезти з міста людей ромської національності на Закарпаття і обурився, що "не запакували" їх раніше. Згодом ображені роми подали на нього до суду.

Сам Марцінків розповів, що група ромів, яку він розпорядився вивезти за межі міста, створювала соціальне напруження. За словами градоначальника, група з близько 20 ромів проживала в привокзальному парку, використовувала дітей для шахрайства, жебракувала в громадських місцях і повністю ігнорувала вимоги карантину.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...