"Кинули мясо сюда, и все!": Окупанти зізналися, навіщо була мобілізація в "Л/ДНР" (аудіо)

Російські військові продовжують скаржитися на своє керівництво та реалії війни проти України в телефонних розмовах із близькими, передають Патріоти України.

Один з окупантів зізнався, що тут насправді воює менша частина введених військ – інші або просто чекають, або зазнали великих втрат – а мобілізовані з "Л/ДНР" не вміють навіть стріляти і, по суті, є "м'ясом" на полі бою.

Крім того, солдат із РФ розповів, що в них "дох** відмовників". "Із бригади один батальйон піхоти залишився, а два інші просто поїхали", – сказав він якійсь жінці по телефону. Новий аудіозапис оприлюднив на Telegram-каналі Pravda Gerashchenko радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Вони просто сказали: "Все нах**!" Вони звільнилися, їх звільняють. Там кого садять, кого... Через день коротше звільняються люди. Усіх заї**ло три місяці (ймовірно, з урахуванням часу навчань. – Ред.) тут тусуватися", – поскаржився окупант.

Жінка відреагувала на це емоційно. Вона здивувалася: адже по телевізору "показували, що до вас Чечня туди поїхала". "Яка Чечня?! Вона після нас заїхала до Маріуполя. Починають там робити речі, коли ми там усе зробили вже давним-давно", – відповів на це російський "визволитель".

Він розповів, що зараз їх укомплектували мобілізованими з "Л/ДНР". "Мужиками, які ніх** робити не вміють, жодного разу не стріляли. Коротше просто кинули м'ясо сюди, і все... " – сказав окупант.

"От переговори пройшли. Зараз Київ не сильно так бомбитимуть. Коротше типу домовилися вони. Зараз будуть б***ь там договори-х***ві, все таке", – продовжив він.

Також, за словами путінського військового, зараз їхня армія просто оточила міста й чекає, поки у ЗСУ "все закінчиться" або поки авіація не "розх**рить усе в х**, і все".

Росіянка у відповідь сказала, що "на це сподіватиметься", проте вона бачила по телевізору, що Збройним силам України з технікою допомагають західні партнери.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...