"Латипов просто зробив усе, щоб його не відправили воювати з Україною": У соцмережах знущаються з провалу Росії в біатлоні

У соцмережах бурхливо відреагували на провал біатлоніста Олімпійського комітету Росії (ОКР) Едуарда Латипова на останній стрільбі в чоловічій естафеті на зимових Олімпійських іграх-2022 у Пекіні, через що він втратив "золото" у гонці, передають Патріоти України.

"Ви кажете, що Латипов опиниться на війні з Україною, але з огляду на його стрільбу, краще цього не робити - з ним на фронті Україні навіть захищатися не доведеться".

"Коли росіяни вдеруться до України, місцеві жителі їх не боятимуться, якщо російські солдати всі стрілятимуть так, як Латипов".

"Російські біатлоністи - на перших семи вогневих рубежах і Латипов - на останньому".

"Провал Латипова на останній стрільбі був просто неймовірним. Коли мені буде сумно, я знову піду дивитися ці кадри, і кожен промах зробить мене щасливішим".

"Якщо стріляти, як Латипов, можна і уникнути вторгнення до України. Ви ж не хочете випадково отримати атаку у відповідь на Санкт-Петербург?"

"А Латипова зустрічали на фініші українськими прапорами. Навіть не знаю, як це інтерпретувати".

"Латипов просто не зацікавлений у тому, щоб його відправили на війну з Україною".


Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...