"Легкий в управлінні, мав кількох власників": Дружина виставила на аукціон свого чоловіка

Мешканка Нової Зеландії Лінда Макалістер вирішила продати свого чоловіка на аукціоні після того, як він, залишивши її з двома дітьми вдома, поїхав на рибалку. Про це пише видання Independent, передають Патріоти України.

Як зазначається Лінда та її чоловік Джон побралися у 2019 році. Вони виховують двох синів. Нещодавно під час шкільних канікул чоловік поїхав на риболовлю, а Лінду з синами залишив вдома. Цей вчинок чоловіка її дуже розлютив. Тому їй спало на думку виставити чоловіка на продаж на онлайн-аукціоні TradeMe.

"Продається чоловік. Зріст — 184 сантиметри. Вік — 37 років. Полюбляє полювання та риболовлю, захоплюється фермерством. Можливо, буває тривожним у незнайомій обстановці, але вміє заспокоюватися самостійно. Легкий в управлінні. Мав кількох власників. Обміну та поверненню не підлягає", — написала жінка в описі "товару".

Також вона запевняла покупців у лояльності свого чоловіка, додаючи, що його потрібно "просто годувати та поїти". При цьому жінка застерігала покупців, що Джон потребує домашнього навчання і наразі у неї на це "немає ні часу, ні терпіння".

За даними видання, оголошення привернуло велику увагу в Інтернеті завдяки своєму химерному та детальному опису чоловіка, якого виставили на продаж. Ця витівка дружини сподобалася й Джону, і він уважно стежив за процесом торгів. Чоловік був переконаний, що за нього заплатять чималі гроші, але у підсумку запропонували лише трохи більш як 70 доларів. Пізніше оголошення зняли за порушення правил сайту. У TradeMe зазначили, що подібний "товар" вперше виставлявся на продаж.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....