Лежав пикою в газон: У Києві нахабний злодій обікрав священика і потім пошкодував (фото)

Інцидент стався поблизу с Володимирською гіркою.

У Києві співробітники муніципальної охорони затримали злочинця, який вкрав два ноутбука у священика Михайлівського собору. Про це повідомляє паблік "Київ оперативний" в Telegram, передають Патріоти України.

Інцидент стався поблизу с Володимирською гіркою. Як пишуть журналісти, злодій за допомогою відмичок потрапив в приміщення, де і вкрав техніку. Зловмисника передали поліції для проведення подальших слідчих дій.

У поліції поки офіційних коментарів з цього приводу не робили. Про долю затриманого також нічого не відомо. Також в мережі опублікували фотографії з місця злочину.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...