Таки "скотиняка": Ляшко "накинувся" на Зеленського через "медіавійну" і пригрозив імпічментом (відео)

Лідер Радикальної партії, колишній нардеп Олег Ляшко виклав на своїй сторінці в Facebook відеозвернення до українців. Він розкритикував доручення Володимира Зеленського Кабміну розробити і внести на розгляд Верховної Ради закон про вимоги та стандарти до новин. Крім того, він закликав до імпічменту нинішнього глави держави, передають Патріоти України.
Політик вважає таку ініціативу неконституційним наступом на свободу слова. І в зв'язку з цим - вимагає від парламентської опозиції негайно ініціювати процедуру імпічменту президента за ці дії. Він повідомив, що планує звернутися до Верховного суду з позовом про визнання неконституційною ініціативи Володимира Зеленського.
"Я особисто вже дав доручення підготувати позов і ми негайно звернемося до суду, де оскаржимо неконституційний указ Зеленського. Я дуже сподіваюся, що в Україні знайдуться судді, якщо не в адміністративних, то в Верховному суді, які визнають неконституційним цей указ. І це буде підставою для початку процедури імпічменту президента", - заявив Ляшко.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...