Ліфт "розлучив" з нянею: Маленька дитина загубилася і загинула - останні хвилини життя потрапили на відео


У Китаї трирічна дівчинка загинула страшною смертю після того, як загубилася - вона намагалася знайти свою няню і випала з вікна 8-го поверху. Останні хвилини життя дівчинки зняла камера відеоспостереження, повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Дитина, який приїхала з міста Чжучжоу, була в гостях на дні народження няні. Її родичі розповіли, що чули "глухий удар", перш ніж зрозуміли, що сталося з дитиною.

Дівчинка залишилася всередині ліфта, коли його двері раптово закрилися - няня не встигла увійти. У дитини почалася паніка, дівчинка натискала кнопки і випадково відправила ліфт на восьмий поверх. Далі дитина попрямувала шукати няню, але натрапила на вікно.

"Ми почули гучний удар об землю. Коли ми підбігли подивитися, вона вже випала з вікна. Їй вдалося дістатися до вікна, ставши на плінтус. Вона вилізла і впала", - розповів родич дитини.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...