Ліг спати і не прокинувся: У Єгипті за загадкових обставин помер українець (фото)

У Єгипті під час відпочинку 17 березня за невідомих обставин помер 21-річний українець Антон Зінкевич. Про це пише тернопільське видання "Номер один". Зазначається, що хлопець ліг спати і не прокинувся. Вранці його мертвим виявили друзі, передають Патріоти України. Причина смерті хлопця поки невідома. Наразі вирішується питання про транспортування тіла Зінкевича до України.

Інформацію про смерть хлопця також підтвердили в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка, в якому він навчався на другому курсі історичного факультету.

"Антон був доброю, позитивною і доброзичливою людиною. Завжди приходив на допомогу, підтримував у складній ситуації. Мріяв отримати спеціальність історика. Адміністрація, весь колектив ТНПУ, викладачі та студенти історичного факультету висловлюють щирі співчуття через передчасну смерть нашого вихованця", – повідомляється на сайті вишу.

Видання підкреслює, що Зінкевич – син настоятеля тернопільського Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького Української православної церкви Анатолія Зінкевича, який помер 13 лютого 2019 року.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...