Лікарі б'ються за життя: У Дніпрі розігралася страшна трагедія з маленькою дитиною (фото)

У Дніпрі 4 травня, близько 19:00, в обласну дитячу клінічну лікарню на Космічній була доставлена дворічна дитина з опіками тіла, передають Патріоти України.

Як говориться в повідомленні волонтера Олександри Сови-Тимощенкової, малюк перевернув на себе кружку окропу, зараз йому збирають кошти на лікування.

"Маленький Руслан, якому тільки 2 рочки, потягнув за рушник і перевернув літровий кухоль окропу. Одна мить і, тепла піжама виявилася просякнута окропом. Мама в цей момент була поруч, але швидко зняти одяг не вийшло", - пише волонтер.

В даний момент дитина в реанімації, 5 травня їй зроблять першу операцію. "Зараз складно сказати, скільки коштів знадобиться на лікування, тому батьки Руслана будуть раді будь-якій допомозі. У сім'ї є ще дитина. Ви можете допомогти малюкові, перевівши гроші", - пише волонтер.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...