Літня жінка два тижні помирала від голоду після раптової смерті доньки

Літню жінку та її 55-річну доньку знайшли мертвими у своєму помешканні в італійському містечку Перджине-Вальсугана. Обидві жінки померли кілька тижнів тому природною смертю. Про це повідомляє місцеве видання l’Аdige, передають Патріоти України.

Сусіди по будинку сповістили владу про неприємний запах, який чувся з квартири, де жили старенька мати з донькою жінки. “Суміш запаху газу та смерті”, - сказав один із сусідів.

Підозри мешканців будинку підтвердилися, коли до квартири зайшли пожежники та поліція. Дві жінки - 55-річна Франка Бернабе та її 82-річна мати Філомена Антоначчі - були знайдені мертвими.

За попередніми висновками судмедекспертів, викликаних на місце події, жінки померли природною смертю, при цьому донька померла раніше. За даними слідства, молодша жінка померла від серцевого нападу в першій декаді березня, а її мати, яка мала серйозні проблеми зі здоров'ям і потребувала постійного догляду, померла через два тижні, ймовірно, від голоду. Нерухомо лежачи в ліжку, вона не отримувала ліків, які повинна була приймати щодня, і не могла харчуватися сама.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...