"Люда 2 рази приїздила до свого лікаря, але палати для неї не знайшли": Українка поділилася шокуючою історією подруги, яка захворіла на коронавірус

За словами Олени Підгірної, її подругу з самого початку не захотіли приймати до лікарні, не дивлячись на те, що у неї було онкозахворювання печінки.

У мережі опублікували кричущу історію про беззаконня, яке відбувається в українських лікарнях під час пандемії коронавірусу. Як написала в Facebook українка Олена Підгірна, з усіма "принадами" того, що відбувається, зіткнулася її подруга, яка зараз вмирає в одній з лікарень Київської області, передають Патріоти України.

За словами жінки, її подругу з самого початку не захотіли приймати до лікарні, не дивлячись на те, що у неї було онкозахворювання печінки. "Люду прооперували, лікування складалося чудово, все було в межах норми. Потім Люда відчула себе погано. У неї піднялася температура. Люда 2 рази приїздила до свого лікаря в обласній онкоцентр в Києві. Але там не знайшлося палати для Люди", - пише Підгірна.
Після цього у її подруги діагностували коронавірус, але на лікування її відвезли в Кагарлик Київської області, при тому що вона сама проживає в Києві і її повинні були розмістити в місті. "Там просто-напросто немає фахівців, які можуть надати їй кваліфіковану допомогу. Поки її довезли, стан став таким, що Люду довелося ввести в кому і підключити до ШВЛ.
Люду вбиває не вірус. Люду вбиває система і загальний по***зм. Я хочу потримати за шию тих виродків, хто відправляв людину з температурою в такому стані додому. І тих, хто вирішив просто позбутися проблемної хворої, відправивши її якомога далі, розраховуючи ймовірно, що вона просто не доїде в такому стані до Кагарлика по нашим дорогам в нашій швидкій", - додала вона.

У мережі розповідь викликала шквал обурень, люди стривожені станом справ в лікарнях країни.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...