"Людей у Маріуполі та Бучі вбили євреї": На Закарпатті судитимуть антисеміта, який виправдовує агресію РФ

Чоловіка, якого обвинувачували у нанесенні антисемітських написів в центрі Ужгорода, судитимуть ще й за виправдовування агресії РФ. Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

"Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно ужгородця за фактом виготовлення та поширення матеріалів, які містять виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, а також глорифікацію її учасників", – йдеться в повідомленні.

Відомо, що чоловік виготовив "наукову працю", дані в якій спотворювали реальні події в Україні та містили численні антисемітські висловлювання. Працю ужгородець надіслав одній із місцевих громадських організацій. Варто відзначити, що наявність складу злочину у цьому документі підтвердили висновки судово-лінгвістичної експертизи.

Чоловік виправдовував росіян і стверджував, що не РФ спровокувала війну. Зокрема повідомляв, що трагічні події в Маріуполі, Бучі та інших містах насправді інсценовані єврейською спільнотою, аби спровокувати конфлікт. При цьому обвинувачений доводив, що війни між Росією та Україною не існує, а Ужгород називав своїм "рідним російським містом".

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...