Люди шаленіють: У Києві побили працівника магазину за відсутність маски (відео)

В одному з супермаркетів Києва покупці побили працівника магазину через те, що той працював без маски. Так стверджують на відео, яке опублікували в одному з Telegram-каналів, зазначають Патріоти України.

Все почалося з того, що покупець почав агресивно кричати на працівника магазину, чому той знаходиться на робочому місці без маски. Після цього зав'язалася жорстка сутичка, яку можна спостерігати у відеоролику.

На відео не вказується, в якому саме магазині столиці це сталося, і який працівник постраждав від неадекватного клієнта.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...